Την Τρίτη 25.06.2019 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση της Ένωσης Γονέων Βύρωνα με τη δημοτική αρχή. Στην συνάντηση, από πλευράς δημοτικής αρχής συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Κατωπόδης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κύριος Καραγιάννης και η αντιδήμαρχος Παιδείας κυρία Κλωνάρη. Δεν προσήλθαν, παρότι είχε ζητηθεί η παρουσία τους, οι κύριοι...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Βύρωνα, καλεί τους γονείς του Βύρωνα στην πρώτη μετά τη συγκρότηση του σε σώμα συνεδρίαση του. Το ΔΣ μας θα συνεδριάσει την Πέμπτη 16/05 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων των 5ου και 11ου δημοτικών σχολείων.

H Ένωση Γονέων Βύρωνα, εύχεται σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους καλές γιορτές! Καλό Πάσχα σε όλον τον κόσμο!

Σε συνέχεια της εκλογοαπολογιστικής μας Γενικής Συνέλευσης, την Κυριακή 07/04/2019, η εκλεγμένη Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών την Κυριακή 14/04/2019 και μεταξύ 16:00 και 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων των 5ου και 11ου δημοτικών σχολείων Βύρωνα.

Σε συνέχεια της αναβολής της εκλογοαπολογιστικής μας Γενικής Συνέλευσης την προηγούμενη Κυριακή 31/03, λόγω μη έγκαιρης πρόσκλησης από το ΔΣ της Ένωσης προς τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων για προσκόμιση των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων, σας ενημέρωνουμε ότι η Γενική μας Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07/04/2019, στις 17.00 μ.μ. στην...

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Βύρωνα καλεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Βύρωνα, στην τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31/3/2019, στις 18.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των 5ου και 11ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα, με τα παρακάτω θέματα:

Την Πέμπτη 14/03, έλαβε χώρα στο δημαρχείο Βύρωνα, συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης μας με αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής. Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ένωσης Γονέων Βύρωνα, ήταν η ενημέρωση μας σχετικά με σειρά θεμάτων που απασχολούν γονείς και σχολεία της περιοχής μας: