ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

10/16/2023

Αγαπητοί γονείς,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας είναι πλέον μέλος του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών, μετά από αίτησή μας κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων, σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας και το κέντρο Αιμοδοσίας του Ερυθρού Σταυρού, σας προσκαλεί, με πολλή χαρά, στην πρώτη αιμοδοσία,που θα λάβει χώρα στο χώρο του σχολείου μας, στις 27 Οκτωβρίου 2023, 8:30 - 13:00.

Σας καλούμε όλους, νέους και παλαιούς αιμοδότες να συνδράμετε με την ανιδιοτελή προσφορά σας, που είναι ιδιαιτέρως σημαντική κατά τη χρονική περίοδο που έπεται του καλοκαιριού και οι ανάγκες για αίμα είναι, δυστυχώς,πολύ μεγάλες.

Για να δώσετε αίμα χρειάζεται να:

• Είστε 18-65 ετών

• Είστε υγιείς (πλήρως αναρρωμένοι από τυχόν ασθένεια/ αδιαθεσία)

• Έχετε πάρει ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία

• Έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες

Υποσημείωση: Οι εθελοντές αιμοδότες δικαιούνται άδεια από την εργασία τους, η διάρκεια της οποίας καθορίζεται από τον εργοδότη. Επίσης, η προσφορά αίματος είναι δυνατόν να γίνει για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος, που επιλέγει ο εθελοντής αιμοδότης.Κάνουμε το βήμα της εθελοντικής αιμοδοσίας! Χαρίζουμε ζωή!

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα 

e-mail συλλόγου: sgoneon8@gmail.com

website συλλόγου: https://parents8.gr/

fb page συλλόγου: https://www.facebook.com/parents8/