Συνεδρίαση ΔΣ Ένωσης Γονέων Βύρωνα στις 31/01/2018

02/01/2018

Χτες στις 19:00, όπως η Ένωση σας είχε ενημερώσει, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ μας, στο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου. 

Θεωρούμε ότι συμμετείχαμε σε έναν ιδιαιτέρως γόνιμο και επικοδομητικό διάλογο. Ακούστηκαν προβλήματα που τα σχολεία μας αντιμετωπίζουν, οι γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους πρότειναν και άκουσαν ιδέες μελλοντικών μας δράσεων, συζητήσαμε επί των αδυναμιών Ένωσης και Συλλόγων και δώσαμε μια υπόσχεση, το επόμενο διάστημα να μας βρει περισσότερο διεκδικητικούς, περισσότερο ενημερωμένους για όσα συμβαίνουν στην εκπαίδευση και μας αφορούν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από σήμερα κιόλας ξεκινάμε να προγραμματίζουμε συναντήσεις της Ένωσης μας, τόσο με τη Δημοτική αρχή όσο και με άλλους φορείς (Ζ' ΕΛΜΕ, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Βύρωνα Καισαριανής Παγκρατίου "Ρόζα Ιμβριώτη"), ώστε να προχωρήσουμε σε συνεργασία και με τους δασκάλουςτων παιδιών μας, στη δημιουργία ενός διεκδικητικού πλαισίου που θα περιλαμβάνει τόσο ζητήματα υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων, όσο και θέματα περιεχομένου της παρεχόμενης εκπαίδευσης,.

Θέλουμε τέλος, ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τους αντιπροσώπους των 4ου, 5ου και 8ου Δημοτικών Σχολείων, καθώς και αυτούς του 1ου Λυκείου που μας έδωσαν χαρά με την παρουσία τους και συνεισέφεραν στον ποιοτικό και ουσιαστικό διάλογο μας.

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Βύρωνα