Σχόλιο της Ένωσης Γονέων Βύρωνα για τη χτεσινή επίθεση των ΜΑΤ σε εκπαιδευτικούς

01/12/2019

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Βύρωνα καταδικάζει την άγρια καταστολή, την "τυφλή" χρήση χημικών και κρότου λάμψης από τα ΜΑΤ σε συγκέντρωση εκπαιδευτικών χτες το μεσημέρι, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι της Θεοδώρας Δριμάλα, μέλους του Συλλόγου "Ρόζα Ιμβριώτη" και του ΔΣ της ΔΟΕ, καθώς και του εκπαιδευτικού και βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή.

Υπουργείο Παιδείας και κυβέρνηση απαντούν με βία στα δίκαια αιτήματα των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων - αναπληρωτών που χρόνια τώρα εργάζονται στα σχολεία και για μόνιμους διορισμούς. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας. Ο στόχος κοινός, να καλυφθούν στοιχειωδώς οι ανάγκες των σχολείων μας.

Ας μας επιτραπεί ο ιδιαίτερος χαιρετισμός σε ένα εξέχον μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας, στη Βυρωνιώτισσα δασκάλα Δριμάλα Θεοδώρα, η οποία στάθηκε και στέκεται πολύτιμη αρωγός στο έργο της Ένωσης μας από τη πρώτη κιόλας μέρα που συγκροτηθήκαμε σε σώμα. Θοδώρα είμαστε βέβαιοι πως και στα εύκολα και στα δύσκολα θα είσαι εκεί...Μπροστά!