Σχετικά με τη σύσκεψη της Ένωσης Γονέων Βύρωνα, την Κυριακή 19/03/2023

03/21/2023

Με επιτυχία στέφθηκε η σύσκεψη της Ένωσης Γονέων Βύρωνα, την Κυριακή 19/03. Στο κάλεσμα της Ένωσης ανταποκρίθηκαν τα περισσότερα σχολεία της πόλης μας, αναδεικνύοντας την ανάγκη για συχνότερη επικοινωνία αλλά και κοινές δράσεις, σε συντονισμό, καθώς τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι πολλά, σοβαρά και κυρίως κοινά. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την παρουσία του και όπως δεσμευθήκαμε, θα υπάρξει συνέχεια. 

Με αφορμή τραγικά γεγονότα που έχουν απασχολήσει όλους μας η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από τις σχολικές υποδομές, εκεί που τα παιδιά μας βρίσκονται πολλές ώρες μέσα στη μέρα και το αν τελικά τα σχολεία μας είναι ασφαλή. Αναφερθήκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι σε προβλήματα που εντοπίζουν αλλά και την ανάγκη να έχουμε καλύτερη ενημέρωση, αποτύπωση των προβλημάτων και διεκδίκηση από κοινού στους αρμόδιους φορείς.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη διοργανώνουμε ως Ένωση την Κυριακή 2/4/2023, εκδήλωση για την ασφάλεια της σχολικής στέγης. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα με τους ομιλητές, καθώς και τον χώρο διεξαγωγής.