ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

03/21/2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Βύρωνας, 21/03/2018


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την παρούσα ανακοίνωση σας προσκαλούμε σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ στις 21/03/2018 και ΩΡΑ 19:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα (Κωνσταντιλιέρη Δ. 19-23 & Ερυθραίας, Βύρωνας)

Η ΓΣ συγκαλείται για την ενημέρωση όλων των γονιών αναφορικά με τις ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας μετά από την έκθεση της πολεοδομίας αναφορικά με την ασφάλεια λειτουργίας του και την απόφαση της Δημοτικής Αρχής για κλείσιμο του σχολείου.

Συγκεκριμένα κατά τη διενέργεια της αυτοψίας (16/03/2018) και σύμφωνα με το έγγραφο της πολεοδομίας το κτήριο κρίθηκε επικίνδυνο από άποψη δομική και δημόσιας ασφάλειας και προτάθηκε η αχρηστία του συνόλου του σχολείου έως ότου ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Η δημοτική αρχή μετά το σφράγισμα του σχολείου από την αστυνομία κατέθεσε στην πολεοδομία σειρά από μέτρα για την αποφυγή ατυχήματος και σήμερα (21/03/2018) ξεκίνησαν οι εργασίες για την απομάκρυνση των σαθρών επιχρισμάτων, η αφαίρεση του μεταλλικού στεγάστρου, η τοποθέτηση σκαλωσιών και πετασμάτων και άλλων μέτρων για τη διασφάλιση από τυχόν πτώση δομικών στοιχείων.

Η Δημοτική Αρχή με σημερινή της ανακοίνωση μας καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα «Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο 4ο Δημοτικό σχολείο Βύρωνα» την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/3/2018 στις 18:00.

Σας προσκαλούμε για ενημέρωση αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και την ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να αναλάβουμε δράση τις επόμενες ημέρες.

Εκ του ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                                                                   Ο Γενικός Γραμματέας
Ρ. Πραντούνα                                                                                                  Κ. Πέτσιος