Με αφορμή την επερχόμενη παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το παράρτημα Βύρωνα Καισαριανής του ΕΣΥΝ, σε συνεργασία με τους ποδοσφαιρικούς αθλητικούς συλλόγους του Βύρωνα, διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου και μας καλεί όλους

06/20/2018

Αποτελεί δέσμευση της Ένωσης Γονέων από την πρόσφατη Γενική της Συνέλευση η διοργάνωση ημερίδας για το σοβαρότατο πρόβλημα των ναρκωτικών. Δυστυχώς αυτή τη χρονιά, αντικειμενικοί λόγοι δε μας επέτρεψαν να σκύψουμε όπως θα θέλαμε στο θέμα αυτό. Σίγουρο είναι πως με την έναρξη κιόλας της επόμενης σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Διδασκόντων αλλά και τα 15μελή των μαθητών της Β/βάθμιας εκπαίδευσης θα επιδιώξουμε να ανοίξουμε το μείζον ζήτημα της πρόληψης.

Να οργανώσουμε ενημερωτικές συναντήσεις, να καλέσουμε ειδικούς πάνω στο ζήτημα, να ζητήσουμε τη συνεργασία του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), του οποίου το τοπικό παράρτημα Βύρωνα Καισαριανής έχει να επιδείξει σημαντική παρουσία και στα σχολεία της γειτονιάς μας. Ιδιαιτέρως σήμερα που με πρόσχημα τη λεγόμενη φαρμακευτική νομιμοποίηση της κάνναβης, προωθείται η πλήρης απελευθέρωση και αποποινικοποίηση της χρήσης της, η ευαισθητοποίηση όλων μας είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Με αφορμή την επερχόμενη παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το παράρτημα Βύρωνα Καισαριανής του ΕΣΥΝ, σε συνεργασία με τους ποδοσφαιρικούς αθλητικούς συλλόγους του Βύρωνα, διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου και μας καλεί όλους. Η Ένωση Γονέων Βύρωνα θα είναι εκεί και καλεί όλους τους γονείς του Βύρωνα, να στηρίξουμε την προσπάθεια τους.