ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

03/04/2023

 

Κάποτε η θλίψη θα πρέπει να γίνει οργή, κι η οργή να γίνει συλλογικός αγώνας διεκδίκησης της ζωής που οι σύγχρονες ανάγκες των παιδιών μας επιβάλλουν! Όλοι την Κυριακή 5/3/2023 στις 11:00 π.μ., στο Σύνταγμα, έξω από το ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, με το πανό της ΑΣΓΜΕ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Ομοσπονδία Γονέων χαιρετίζει τις συγκινητικές πρωτοβουλίες των μαθητών της Αττικής, που με το δικό τους στίγμα, τις δράσεις τους και τις κινητοποιήσεις εξέφρασαν την οργή τους για το στυγνό έγκλημα στα Τέμπη.

«Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή»

Η φωνή των παιδιών μας είναι και δική μας φωνή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, εκφράζει και πάλι τη βαθιά θλίψη του για το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους δεκάδες τραυματίες.

Απαιτούμε την αποκάλυψη των πραγματικών αιτιών του τραγικού αυτού δυστυχήματος και την απόδοση ευθυνών σε όσους έχουν εγκληματικές ευθύνες για την υποβάθμιση και απαξίωση των δημόσιων υποδομών, διεκδικώντας ταυτόχρονα το δικαίωμα όλων μας και στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Συμμετέχουμε στο μεγάλο λαϊκό συλλαλητήριο που καλούν τα σωματεία: Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης και συμμετέχουν ήδη φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές, εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς

την Κυριακή 5/3/2023 στις 11:00 π.μ., στο Σύνταγμα

(σημείο συνάντησης, έξω από το ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ)