Διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου (5x5) για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Βύρωνα - 05 Ιουνίου 2022 στα γήπεδα ποδοσφαίρου στα "Νταμάρια"

05/28/2022

Η Ένωση Γονέων Βύρωνα και οι Σύλλογοι Γονέων των δημοτικών σχολείων του Βύρωνα, με την αρωγή των αθλητικών σωματείων της πόλης μας και του Δήμου Βύρωνα, σας καλούν την Κυριακή 5/6/22 και ώρα 18.00 στα γήπεδα ποδοσφαίρου στο χώρο του θεάτρου βράχων για Τουρνουά ποδοσφαίρου (5χ5).

Η δράση έχει στόχο:

  • την υγιή διέξοδο, των παιδιών μας, προς τον αθλητισμό, δεδομένων των συνθηκών που έχουμε όλοι περάσει από έναν διετή εγκλεισμό λόγω πανδημίας.
  • ο χώρος που θα λάβει χώρα η δράση σηματοδοτεί την ενίσχυση της πάλης για την εδραίωση του δημόσιου και δασικού χαρακτήρα του λόφου κοπάνα.

Αφορά όλες τις τάξεις των δημοτικών σχολείων (3 γκρουπ ανά 2 τάξεις, 1η-2α, 3η-4η, 5η-6η).

Δηλώσεις συμμετοχής ως την Τετάρτη 1/6/2022!

Ο αθλητικός εξοπλισμός, η παρουσία ιατρών καθώς και η διαιτήτευση των αγώνων είναι ευγενική προσφορά των αθλητικών σωματείων του Βύρωνα.

Στο τέλος (21:15) θα απονεμηθούν σε όλα τα παιδιά διπλώματα συμμετοχής και βραβεία στους τρεις πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας καθώς και εδέσματα (catering) που θα γλυκάνουν όλους, όλα ευγενική προσφορά του δήμου Βύρωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε με τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων των σχολείων ή με τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Γονεών Βύρωνα