Χαιρετισμός της Ένωσης Γονέων Βύρωνα για τη νέα σχολική χρονιά

09/10/2018

Η Ένωση Γονέων Βύρωνα εύχεται σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Για να μην μείνουν οι ευχές μας απλά λόγια στο χαρτί, η συλλογική δράση των γονέων είναι περισσότερο από σημαντική. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας είναι πολλά και γνωστά: Ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς αλλά και σε βοηθητικό προσωπικό (τραπεζοκόμοι, φύλακες), δεύτερες και τρίτες αναθέσεις μαθημάτων σε εκπαιδευτικούς άλλων ειδικοτήτων, οι γνωστές σε όλους ελλείψεις στις κτηριακές υποδομές των σχολείων της πόλης μας.

Δεν αρκεί η απλή διαπίστωση των προβλημάτων. Η διεκδικητική δράση του γονεικού κινήματος πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ιδιαιτέρως φέτος που είναι χρονιά εκλογών για τα συλλογικά όργανα των γονέων. Συμμετέχουμε στις γενικές συνελεύσεις, θέτουμε υποψηφιότητα για την εκλογή μας στα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων γονέων.

Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε με το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου των παιδιών σας (https://www.enosi-gonewn-virona.com/syndeseis/) για οποιοδήποτε θέμα σας προβληματίζει. Ομοίως με την Ένωση Γονέων Βύρωνα, στο email της Ένωσης info@enosi-gonewn-virona.com. Σας καλούμε να ενημερώνεστε για τις παρεμβάσεις και τις δράσεις της Ένωσης μέσα από τη σελίδα μας https://www.enosi-gonewn-virona.com. Οι ιδέες και οι προτάσεις σας είναι καλοδεχούμενες και θα μας δώσουν δύναμη και χαρά. Διεκδικούμε και παλεύουμε για ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας, όχι μόνο ο καθένας για το σχολείο του, αλλά και το διπλανό σχολείο.

Να είστε βέβαιοι πως οι αγώνες μπορούν να έχουν αποτελέσματα! Τίποτα δεν μας χαρίζεται όλα κατακτώνται! Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.