Ανοιχτή επιστολή προς τους γονείς

03/26/2018

Η Ένωση Γονέων Βύρωνα χαιρετίζει τη στάση των γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα και του Συλλόγου τους, τόσο κατά τις δύο προσφατες γενικές συνελεύσεις τους, όσο και κατά την παρουσία τους στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε.

  • Την ώρα που οι οικογενειακός προγραμματισμός τους διαταράσσεται, απόρροια του χαρακτηρισμού του σχολείου ως επικίνδυνου και της αναστολής λειτουργίας του,
  • Την ώρα που η Δημοτική αρχή, ως και σήμερα το πρωί, τους μετέθετε την ευθύνη της απόφασης αν θα πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, ασκώντας τους αν μη τι άλλο τρομερή ψυχολογική πίεση

Εκείνοι δεν κάμφθηκαν και έμειναν σταθεροί στα από αρχής διατυπωμένα δίκαια αιτήματα τους. Και πως να καμφθούν άλλωστε όταν γνώμονας των διεκδικήσεων τους ήταν μόνο η ασφάλεια των παιδιών τους.

Αποδεικνύουν κάθε μέρα με τη στάση τους ότι καμία διεκδίκηση δεν πάει χαμένη όσο το δίκιο είναι με το μέρος τους, ο αγώνας τους φέρνει ήδη τα πρώτα αποτελέσματα και τα καλύτερα για τα παιδιά τους είναι μπροστά.

Στους γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου, αλλά και στους γονείς από όλα τα σχολεία του Βύρωνα που αυτές τις μέρες με διάφορους τρόπους τους εκφράζουν τη συμπαράσταση τους, αξίζουν μόνο:

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Η απόφαση που ζητάμε από το δημοτικό συμβούλιο, για ανέγερση νέου σχολείου, θα έχει και τη δική σας υπογραφή!

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Βύρωνα