Σύντομα νέα

02/22/2018
  • Με επιτυχία διεξήχθη το χτεσινό ανοιχτό ΔΣ της Ένωσης Γονέων Βύρωνα. Η συμμετοχή των γονέων υπήρξε ομολογουμένως ενθαρρυντική, καθώς γίναμε μάρτυρες της μαζικότερης παρουσίας γονέων από τη συγκρότηση του ΔΣ μέχρι και σήμερα. Στη χτεσινή μας συνάντηση εκπροσωπήθηκε η πλειοψηφία των σχολείων του Βύρωνα. Εκτίμηση μας αλλά και στόχος μας, είναι η χτεσινή μας συζήτηση να αποτελέσει  ένα νέο ξεκίνημα, τόσο στις σχέσεις Ένωσης και Συλλόγων γονέων, όσο και στον προγραμματισμό και συντονσμό μελλοντικών δράσεων. 
  • Σε επαφή μας σήμερα 22/2, με το δήμαρχο Βύρωνα κ. Κατωπόδη και με αφορμή την από 2/2/2018 πρόσκληση μας προς το δήμο για προγραμματισμό συνάντησης μας με τη δημοτική αρχή, πήραμε διαβεβαιώσεις ότι αυτή πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
  • Σε σημερινή επαφή μας με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Καραγιάννη και αναφορικά με κάποια από τα θέματα που χτες συζητήθηκαν στο ΔΣ μας:
  1. Ο κ. Καραγιάννης μας ενημέρωσε πως είναι σε εξέλιξη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και δήμου Βύρωνα, ύψους 60.000 ευρώ και αφορά τις συντηρήσεις - αναπλάσεις των αύλειων χώρων των 4ου και 9ου δημοτικών σχολείων Βύρωνα, χωρίς να είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γίνει πιο συγκεκριμένος για το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης αυτής. Το παρακολουθούμε το θέμα και θα σας επικοινωνούμε οτιδήποτε νεότερο
  2. Ο κ. Καραγιάννης μας έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με την εγγραφή 1326.0008 ("Επιχορήγηση από ΟΣΚ για 4ο Νηπιαγωγείο - 4ο & 12ο Δημοτικό Σχολείο" ) του προυπολογισμού, η οποία επίσης συζητήθηκε στη χτεσινή μας κουβέντα. Πράγματι, όπως είπαμε και χτές πρόκειται περί κονδυλίου από την ΚΤΥΠ που αφορά την ανακατασκευή του 4ου Δημοτικού σχολείου και το οποίο έχει αιτηθεί ο δήμος Βύρωνα. Ενημερωθήκαμε πως έχουν προηγηθεί 3 συναντήσεις μεταξύ δήμου και ΚΤΥΠ και εκφράσαμε τη διάθεση μας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια και με δικά μας υπομνήματα, παραστάσεις στην ΚΤΥΠ. Ο αντδήμαρχος μας παρέπεμψε σχετικά στην πρόεδρο της ΚΤΥΠ κ. Κοντούλη. Επιφυλασσόμεθα και θα σας ενημερώνουμε. 
  • Περισσότερα σύντομα νέα, αύριο!

Ευχριστούμε τους γονείς για τη χτεσινή μαζική παρουσία τους στο ΔΣ μας.