Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


…μια οικογένεια ζει σε ένα σπίτι, ας το πούμε παλιάς κατασκευής, ας πούμε για χάρη της υπόθεσης μας ότι κτίστηκε τη δεκαετία του 1930'. Έστω λοιπόν πως το εν λόγω σπίτι το επισκέπτεται κάποια στιγμή πολιτικός μηχανικός και αφού οπτικά το ελέγχει αποφαίνεται πως υπάρχουν:

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 3ου Λυκείου Βύρωνα καλεί τους γονείς του σχολείου στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24-10-20 και ώρα 11:30π.μ. με θέμα "Εκλογές Νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων". Αρχικά θα εκλεγεί η Εφορευτική Επιτροπή και θα δηλωθούν οι Υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. και στη...

Οι παραπάνω φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο εχτες ευρέως. Είναι τραβηγμένες στο 3ο και 4ο Γυμνάσια του Βύρωνα και προκάλεσαν, όπως πιθανότατα είχαν ως στόχο, την οργή γονέων και κατοίκων του Δήμου μας.

Στις 23 Οκτωβρίου του 2019, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Βύρωνα με θέμα τα ζητήματα Παιδείας στην πόλη μας, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό της εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής αγωγής στο Βύρωνα από τη σχολική χρονιά 2020-2021. Στην εισήγηση του εκείνο το απόγευμα ο Δήμαρχος τόνιζε: